Lotea n. 2 pasta ekoizpen lerro bikiak barne, honela osatuta:
LERROA 1
- 100 kg-ko irabiagailua, Agnelli marka
- 150/kg orduko makina
- 250/kg-ko pasteurizatzailea, Sarp marka
- Zazpi pasabideko altzairu herdoilgaitzezko zinta independenteak, Zindo marka
- Mondial Pack ontziratzeko kargatzeko tolba
- Bi kanaleko pisu-taldea, zero eta kilo bat artekoa
- Mondial Pack ontziratze bertikala, gas inerte sistema eta ATM ontziratzea, inprimagailu termikoa barne
- Metaldetektagailua
- 15 esterilizatzeko orga
- Bi esterilizatzaile, Zindo marka.
LERROA 2
- 100 kg-ko irabiagailua, Agnelli marka
- 50/kg orduko hiru makina, bakoitza Baresina (Zindo) marka
- 250/kg orduko prentsa formatu berezietarako (brontzezko trafilatuak), La Parmigiana marka
- 250/kg-ko pasteurizatzailea, Sarp marka
- Zazpi pasabideko altzairu herdoilgaitzezko zinta independenteak, Zindo marka
- Mondial Pack ontziratzeko kargatzeko tolba
- Bi kanaleko pisu-taldea, zero eta kilo bat artekoa
- Mondial Pack ontziratze bertikala, gas inerte sistema eta ATM ontziratzea, inprimagailu termikoa barne
- 15 esterilizatzeko orga
- Bi esterilizatzaile, Zindo marka.
Goian aipatutako bi lerroei honakoak barne:
Baresina Zindo makina bakoitzeko n. 8 formagailu (Orecchiette, Recchietelle, Cavatelli, Trofie, Fusilli, capunti, strozzapreti eta maccheroni calabresi)
La Parmigiana marka prentsarako n. 4 formagailu (Paccheri, Mezze maniche, Calamarata eta Caserecce)
Gainera, prentsarekin batera, La Parmigiana marka ebakitzailea, n. 4 formagailu (pappardelle, tagliatelle, scialatielli eta troccoli) barne
Produktuaren tenperatura jaisteko tunela
n. 9 zinta/eskailera produktua garraiatzeko
n. 2 120 kuintaleko semola siloak, deskargatzeko tolba barne
Yang marka ontziratzeko makina.
- Makineria 2000. urtean eraiki zen, Yang ontziratzeko makina izan ezik, hau 2009koa da -