Hora del servidor Thu 04/07/2024 hores 23:18 | Europe/Rome

Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN)

Subhasta
n.23463

Immobili > Cases i Apartaments

  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 1
  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 2
  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 3
  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 4
  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 5
  • Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN) 6
  • + imatge
  • Descripción
LA PARTICIPACIÓ A L'ASTA ESTÀ LIMITADA ALS OFERENTS ADMESOS A LA FASE 2 DE L'AVIS DE VENDA

Àrea parcel·lada amb edificis en construcció a Sirolo (AN), Via Cupetta

Complex residencial situat a uns 700 m del centre històric a l'interior d'una zona sota la protecció de l'Entitat Parc del Conero i a només 1 quilòmetre de la coneguda Platja Urbani.

En total hi ha 11 edificis, dels quals nou immobles són unifamiliars o bifamiliars, els altres dos són de quatre i nou unitats respectivament, per un total de 25 habitatges.
Quatre edificis són de planta quadrada, de dimensions limitades, de dos pisos, dels quals dos edificis dúplex unifamiliars (edificis B1 i B3) i dos bifamiliars (edificis B2 i B4, costat Via Cupetta). Els altres quatre edificis són de planta rectangular d'un sol pis, unifamiliars (edificis C1, C2, D1 i D2).
L'accés al garatge col·lectiu es fa des de Via Cupetta mitjançant una rampa inclinada, i està situat al soterrani sota els edificis B2, C2, B4. Totes les unitats estan en procés de finalització, amb diferent grau d'avançament dels treballs.

Edifici B1 - És un edifici unifamiliar de dos nivells, en construcció, amb una superfície bruta total d'aproximadament 84 m², amb pati privat exterior i accés al pis superior també des de l'escala exterior, per una superfície bruta comercial total d'aproximadament 96 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat" ja que falta la caldera, les pintures, els revestiments, els paviments i les guarnicions, les portes interiors, els sanitaris, l'escala interna de connexió, la finalització de l'instal·lació elèctrica i altres obres diverses.
Edifici B2 - És un edifici bifamiliar de dos nivells, en construcció, amb ambdós apartaments de superfície bruta d'aproximadament 44 m² per unitat. L'habitatge a la planta baixa té un pati privat exterior, per una superfície comercial total d'aproximadament 54 m²; el de la planta superior, accessible des de l'escala exterior, té una superfície bruta comercial de 44 m². L'estat dels treballs es pot considerar gairebé acabat per a ambdues unitats.
Edifici B3 - És un edifici unifamiliar de dos nivells, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 84 m², amb pati privat exterior i accés al pis superior també des de l'escala exterior, per una superfície bruta comercial d'aproximadament 94 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".
Edifici B4 - És un edifici bifamiliar de dos nivells, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 44 m² per unitat. L'habitatge a la planta baixa té un pati privat exterior per una superfície comercial total d'aproximadament 54 m². El de la planta superior, accessible des de l'escala exterior, té una superfície bruta comercial de 44 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".

Edifici C1 - És un edifici unifamiliar d'un sol pis, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 78 m², amb pati privat exterior, per una superfície comercial total d'aproximadament 87 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".
Edifici C2 - És un edifici unifamiliar d'un sol pis, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 78 m², amb pati privat exterior, per una superfície comercial total d'aproximadament 90 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".

Edifici D1 - És un edifici unifamiliar d'un sol pis, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 78 m², amb pati privat exterior, per una superfície comercial total d'aproximadament 88 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".
Edifici D2 - És un edifici unifamiliar d'un sol pis, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 78 m², amb pati privat exterior, per una superfície comercial total d'aproximadament 90 m². L'estat dels treballs es pot considerar com a "brut avançat".
Garatge col·lectiu - Té entrada per vehicle des de Via Cupetta i accés per vianants mitjançant escala exterior. Està situat al soterrani, sota els edificis B2-C2-B4. Es poden obtenir unes 13 places d'aparcament per una superfície total estimada de 235 m².

Edifici A1 - És un edifici bifamiliar de dos pisos, en construcció, amb una superfície bruta d'aproximadament 97 m² per habitatge, amb pati privat exterior per a l'habitatge a la planta baixa, i accés al pis superior des de l'escala exterior. La superfície comercial bruta de l'apartament a la planta baixa és de 109 m², la del pis superior és de 97 m². L'estat dels treballs de tots dos és a l'estat brut.
Edifici A2 - És un edifici quadrifamiliar de dos pisos, en construcció, amb dues unitats per pis, amb patis privats exteriors per a les unitats a la planta baixa, i accés a les unitats del pis superior des de l'escala exterior. La superfície comercial bruta dels apartaments a la planta baixa és de 44 i 64 m²; la dels apartaments del pis superior és de 41 i 56 m². L'estat d'avançament dels treballs dels dos apartaments promesos en venda es pot definir com a "semiacabat" ja que falten algunes obres de finalització (algunes portes, guarniments, etc.) i algunes obres de restauració del que s'ha fet, i de la col·locació del pati per al de la planta baixa. Pel que fa als altres dos, l'estat d'avançament es pot considerar com a "brut avançat".

Garatge col·lectiu - Té entrada per vehicle des de Via Cupetta i accés per vianants mitjançant escala exterior. Està situat al soterrani, sota els edificis A1 i A2 i els seus patis. Es poden obtenir unes 14 places d'aparcament per una superfície total estimada de 235 m².

Edifici plurifamiliar - És un edifici de dos pisos, en construcció, amb cinc unitats a la planta baixa amb patis exteriors, i quatre unitats al pis superior, amb accés a aquestes últimes des de l'escala exterior. A la planta baixa la superfície bruta total és d'aproximadament 220 m², per una superfície comercial bruta, incloent els patis, d'aproximadament 246 m². Al pis superior, separat en dos blocs gràcies a l'escala central i a la "terrassa" central de distribució, la superfície total bruta, coincident amb la comercial, és d'aproximadament 205 m². L'estat d'avançament dels treballs es pot definir com a "semiacabat".

Els immobles estan censats al Cadastre de Construccions del Municipi de Sirolo al Full 6:
Parcel·la 1956 - Sub 1-2-3-4 - Categoria F/3
Parcel·la 1784 - Categoria F/1 - Àrea urbana

Els terrenys estan censats al Cadastre de Terrenys del Municipi de Sirolo al Full 6:
Parcel·la 1955 - Sembrat arbrat - Classe 5 - Superfície 3.721 m² - R.D. € 9,61 - R.A. € 13,45
Parcel·la 1779 - Sembrat arbrat - Classe 5 - Superfície 1.553 m² - R.D. € 4,01 - R.A. € 5,61
Parcel·la 1786 - Vinya - Classe 1 - Superfície 91 m² - R.D. € 0,99 - R.A. € 0,56

Els béns estan afectats per un Pla de Parcel·lació i per una Conveni urbanística.
Els immobles han estat edificats en base al Permís de Construcció n. 357/10 del 04/05/2010 i Permís de Construcció n. 433/12 del 27/02/2012, en variant del precedent, per modificacions internes i de les arranjaments exteriors i per desplaçament d'algunes obertures. En l'estat actual encara no s'han acabat, i per tant serà necessari sol·licitar un nou títol edificatori per a la finalització dels treballs, dur a terme totes les pràctiques edificatòries necessàries per a l'obtenció de l'habitabilitat, relacionar-se amb l'administració municipal pel que fa a la finalització de les obres d'urbanització, i proveir allà on sigui necessari d'obtenir les autoritzacions paisatgístiques i autoritzacions o nul·litats per part de l'Entitat Parc.
Per a qualsevol aprofundiment addicional respecte al que es recull a la peritatge, s'insta als interessats a interlocutar amb els referents del Municipi de Sirolo (AN) prèviament al dipòsit d'ofertes.


Per a més informació consultar la peritatge i la documentació en annex.
  • Adjunts (5)

 ofertes:

Loto suspès per

Preu de reserva

Tram màxim € 1.000,00

Prima de l'adquirent veure condicions específiques

Depòsit de garantia: € 90.000,00

IVA en el lot 22,00 %si fos aplicable

venut

Sol·licitar informació Sol·licitar visita Cond. Generals Condicions Específiques

Lots relacionats

Apartament 11- Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 12- Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament13 - Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 14 - Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 15 - Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 16 - Edifici B1-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 9 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 10 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 11 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 14 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 16 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Apartament 17 - Edifici B2-Montarice - Porto Recanati

Immobili

Necessites ajuda?